Καλώς ορίσατε στο femina. . .

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ Ιωάννης Βαμβακάρης, σας υποδέχεται και σας καλωσορίζει στο Γυναικολογικό Μαιευτικό κέντρο femina. 

Έμπνευση γιά την δημιουργία του σύγχρονου αυτού ιατρικού κέντρου, υπήρξε η ίδια η Γυναίκα. Στόχος του κ Βαμβακάρη, είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της υγείας στη γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας, και σχετίζονται με την πρόληψη, τη διάγνωση και την έγκαιρη αντιμετώπιση.                                                                                                             

Επιπλέον, στο femina σεβόμαστε, και στηρίζουμε την Μητρότητα. Αυτό γιά εμάς, ξεκινάει από την στιγμή που μιά γυναίκα επιθυμεί να γίνει μητέρα έως και την στιγμή, που το όνειρό της να κρατήσει στα χέρια της το μωρό της,  γίνει πραγματικότητα. Παρέχουμε ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα και στήριξη. 

Όλα αυτά, σε έναν φωτεινό, άνετο και ευχάριστο χώρο, με σύγχρονο τεχνολογικό και ιατρικό εξοπλισμό, και με τη συμμετοχή έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Η γραμματεία μας, λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και τα επείγοντα περιστατικά καλύπτονται όλο το 24ωρο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους εφημερεύοντες.

Η συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, και με την Γυναικολογική & Μαιευτική Κλινική ΡΕΑ μας επιτρέπει άμεσα, την εξατομικευμένη και κατάλληλη γιά κάθε περίπτωση, αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας της κάθε γυναίκας.

Με ένα φιλικό ζεστό χαμόγελο, σας υποδεχόμαστε λοιπόν, στο Femina . . .και σας ευχαριστούμε γιά την εμπιστοσύνη σας...

faliro

Αθήνα

Αγ. Αλεξάνδρου 22 & Θέτιδος 18, Παλαιό Φάληρο
Τ. +30 210 98 83 283
F. +30 210 98 83 251

faliro

Σύρος

Μυστρά 4, Ερμούπολη, Σύρος
Τ. +30 22810 88088