Λαπαροσκόπηση

Η λαπαροσκόπηση, είναι μία σύγχρονη εξέταση με τη χρήση ειδικού ενδοσκοπίου, η οποία, βοηθά στη διάγνωση και τη θεραπεία, πολλών παθολογικών καταστάσεων του γεννητικού συστήματος της γυναίκας. 

Ο Γυναικολόγος κ Βαμβακάρης, κατέχει χρόνια εμπειρία στην διενέργεια λαπαροσκοπήσεων. Οι διαδικασίες αυτές, χρησιμεύουν στον γιατρό για την διερεύνηση - αντιμετώπιση, των παρακάτω καταστάσεων :

  • Έλεγχος υπογονιμότητας
  • Χρόνιος πόνος στην πυελική περιοχή
  • Συμφύσεις - λύση συμφύσεων
  • Κύστες ωοθήκης - αφαίρεση / διερεύνηση
  • Ινομυώματα - αφαίρεση 
  • Παθήσεις των σαλπίγγων
  • Ενδομητρίωση
  • Εξωμήτριο κύηση - διάγνωση
  • Σε συνδυασμό με την υστερεκτομή ''όπου επιβάλλεται''
  • Επιπλέον, επιτρέπει τον έλεγχο και άλλων οργάνων της κοιλιάς, της χοληδόχου κύστης, του ήπατος κτλ.

 Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αντί της κλασσικής χειρουργικής, προτιμάται η λαπαροσκόπηση σαν μία μέθοδος περισσότερο σύγχρονη και ασφαλής, με λιγότερες ημέρες νοσηλείας, γρήγορη ανάρρωση και επαναφορά στην καθημερινότητα. Ο γιατρός σας ο κ Βαμβακάρης, θα σας ενημερώσει περισσότερο για την μέθοδο και την εφαρμογή της, στην δική σας περίπτωση.

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ. Γιάννης Βαμβακάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”. Το 2001 στην Μεγάλη Βρετανία έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα- Χειρουργού - Γυναικολόγου, μετά από την εκπαίδευση του σε μεγάλες γυναικολογικές και Μαιευτικές Κλινικές του Λονδίνου (KINGSTON Hospital, GRAVESEND Hospital, MAYDAY UNIVERSITY Hospital ) από γνωστούς και καταξιωμένους Καθηγητές της Γυναικολογίας - Μαιευτικής. Εξειδικεύτηκε κοντά στον παγκοσμίου φήμης Prof. Kypros Nicolaides, και κατέχει πιστοποίηση από το Fetal Medicine Foundation του Λονδίνου ( KINGS COLLEGE Hospital ) στην Εμβρυομητρική Ιατρική, Μαιευτική και Γυναικολογική υπερηχογραφία, Προγεννητικό έλεγχο Εμβρυική Καρδιολογία. Επίσης, έχει ειδικευτεί και έχει πολυετή εμπειρία, σε τομείς που αφορούν: Παθολογία αιδοίου & τραχήλου – Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση, Έλεγχο υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (IVF). Σήμερα, συνεργάζεται με τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές Γενικές  Γυναικολογικές & Μαιευτικές Κλινικές της Αθήνας, και ιδιαίτερα, με την υπερσύγχρονη Γυναικολογική & Μαιευτική κλινική ΡΕΑ.

Test Γονιμότητας -30%

Αποκτήστε ολοκληρωμένο πακέτο γονιμότητας με
έκπτωση -30% για όλο τον Απρίλιο και Μάιο.

Δείτε περισσότερα

faliro

Αθήνα

Αγ. Αλεξάνδρου 22 & Θέτιδος 18, Παλαιό Φάληρο
Τ. +30 210 98 83 283
F. +30 210 98 83 251

faliro

Σύρος

Μυστρά 4, Ερμούπολη, Σύρος
Τ. +30 22810 88088