Κρυοσυντήρηση ωαρίων

Η κρυοσυντήρηση των ωαρίων, είναι μία διαδικασία συλλογής και κατάψυξης των ωαρίων της γυναίκας τα οποία, θα της χρησιμεύσουν «σαν εφεδρεία» στο μέλλον, αν θελήσει να επιχειρήσει τη γονιμοποίησή τους, για να επιτύχει εγκυμοσύνη.

Ουσιαστικά, είναι μία παράταση στη διατήρηση της γονιμότητάς της.

Στο femina, έχουμε διάφορες περιπτώσεις γυναικών, που δεν έχουν τον κατάλληλο σύντροφο στην παρούσα φάση ή που αναβάλουν την εγκυμοσύνη για αργότερα στη διάρκεια της ζωής τους, που εμφανίζουν ενδείξεις πρόωρης εμμηνόπαυσης, ή βρίσκονται πριν από την έναρξη μιάς ειδικής θεραπείας, για κάποια σοβαρή πάθηση, κτλ. Οι γυναίκες αυτές βρίσκουν την εναλλακτική της συντήρησης των ωαρίων τους, πολύ δελεαστική έως απαραιτήτως, αναγκαία. Εμείς στο femina, είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα και τις προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Οι γυναίκες ενημερώνονται ότι, η πιό εξελιγμένη μορφή κρυοσυντήρησης ωαρίων που δεν έχουν γονιμοποιηθεί, είναι σήμερα, η υαλοποίηση ( vitrification ).

Η μέθοδος της υαλοποίησης, πραγματοποιείται στο εργαστήριο εντός λίγων λεπτών, δεν επιτρέπει το σχηματισμό κρυστάλλων που βλάπτουν τα ωάρια, και ενισχύει την προστασία τους έναντι της βλάβης, που μπορεί να υποστούν από τη διαδικασία της ψύξης – απόψυξης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την ενημέρωση και την πραγματοποίηση της επιθυμίας σας, να διατηρήσετε μέσα στο χρόνο τη γονιμότητά σας…

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ