Καλώς ορίσατε στο femina...

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ Ιωάννης Βαμβακάρης, σας υποδέχεται και σας καλωσορίζει στο Γυναικολογικό Μαιευτικό κέντρο femina. 

Έμπνευση γιά την δημιουργία του σύγχρονου αυτού ιατρικού κέντρου, υπήρξε η ίδια η Γυναίκα. Στόχος του κ Βαμβακάρη, είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της υγείας στη γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας, και σχετίζονται με την πρόληψη, τη διάγνωση και την έγκαιρη αντιμετώπιση.

Επιπλέον, στο femina σεβόμαστε, και στηρίζουμε την Μητρότητα. Αυτό γιά εμάς, ξεκινάει από την στιγμή που μιά γυναίκα επιθυμεί να γίνει μητέρα έως και την στιγμή, που το όνειρό της να κρατήσει στα χέρια της το μωρό της,  γίνει πραγματικότητα. Παρέχουμε ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα και στήριξη. 

Όλα αυτά, σε έναν φωτεινό, άνετο και ευχάριστο χώρο, με σύγχρονο τεχνολογικό και ιατρικό εξοπλισμό, και με τη συμμετοχή έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Η γραμματεία μας, λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και τα επείγοντα περιστατικά καλύπτονται όλο το 24ωρο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους εφημερεύοντες.

Η συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, και με την Γυναικολογική & Μαιευτική Κλινική ΡΕΑ μας επιτρέπει άμεσα, την εξατομικευμένη και κατάλληλη γιά κάθε περίπτωση, αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας της κάθε γυναίκας.

Με ένα φιλικό ζεστό χαμόγελο, σας υποδεχόμαστε λοιπόν, στο Femina και σας ευχαριστούμε γιά την εμπιστοσύνη σας.

cta desktop

 

cta mobile

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ. Γιάννης Βαμβακάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”. Το 2001 στην Μεγάλη Βρετανία έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα- Χειρουργού - Γυναικολόγου, μετά από την εκπαίδευση του σε μεγάλες γυναικολογικές και Μαιευτικές Κλινικές του Λονδίνου (KINGSTON Hospital, GRAVESEND Hospital, MAYDAY UNIVERSITY Hospital ) από γνωστούς και καταξιωμένους Καθηγητές της Γυναικολογίας - Μαιευτικής. Εξειδικεύτηκε κοντά στον παγκοσμίου φήμης Prof. Kypros Nicolaides, και κατέχει πιστοποίηση από το Fetal Medicine Foundation του Λονδίνου ( KINGS COLLEGE Hospital ) στην Εμβρυομητρική Ιατρική, Μαιευτική και Γυναικολογική υπερηχογραφία, Προγεννητικό έλεγχο Εμβρυική Καρδιολογία. Επίσης, έχει ειδικευτεί και έχει πολυετή εμπειρία, σε τομείς που αφορούν: Παθολογία αιδοίου & τραχήλου – Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση, Έλεγχο υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (IVF). Σήμερα, συνεργάζεται με τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές Γενικές  Γυναικολογικές & Μαιευτικές Κλινικές της Αθήνας, και ιδιαίτερα, με την υπερσύγχρονη Γυναικολογική & Μαιευτική κλινική ΡΕΑ.

Test Γονιμότητας -30%

Αποκτήστε ολοκληρωμένο πακέτο γονιμότητας με
έκπτωση -30% για όλο τον Απρίλιο και Μάιο.

Δείτε περισσότερα

faliro

Αθήνα

Αγ. Αλεξάνδρου 22 & Θέτιδος 18, Παλαιό Φάληρο
Τ. +30 210 98 83 283
F. +30 210 98 83 251

faliro

Σύρος

Μυστρά 4, Ερμούπολη, Σύρος
Τ. +30 22810 88088